SC ILOC IMPEX PREST SRL cu sediul in Zalau, strada Maxim Gorki nr. 12, judetul Salaj, domeniul principal de activitate al firmei noastre este prestarea serviciilor de: vidanjare, vidanjare decantoare, desfundare canalizari , curatari canalizari ,decolmatari retele de canalizare si preluarea apelor uzate menajere,curatarea manuala a subsolurilor si caminelor colectoare.


AVEM O ACTIVITATE SI O EXPERIENTA IN DOMENIU de peste 25 de ani. Activitatea principala a firmei este cea de prestari de servicii de vidanjare, mai precis servicii de vidanjare a apelor si deseurilor reziduale pe baza contractelor incheiate de catre societatea solicitanta, persoanelor fizice sau a comenzilor primite, a bazinelor vidanjabile, subsolurilor de blocuri de locuinte, bazinelor de colectare, canalelor de depozitar, sau a altor spatii. Deversarea acestor deseuri se face la statiile de epurare din judet, pe baza de contracte incheiate cu prestatorii autorizati sa desfasoare activitati de epurare a apelor uzate.


SUNTEM SPECIALIZATI in prestari servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie.In ceea ce priveste modul de lucru al echipei in teritoriu, punerea de momeli, surse de infectii si alte caracteristici de specialitate pur tehnice sunt urmarite direct de catre administratorul societatii, domnul Iloc Vasile, specialist in deratizare, dezinsectie si dezinfectie. Echipa este formata din tehnicieni de specialitate in combaterea daunatorilor, instruiti si dotati cu echipamente de lucru.